SMARTER TOGETHER – łączymy biznes z technologią

Smarter Together to temat XII już konferencji organizowanej przez Sieć Przedsiębiorczych Kobiet. Zdominują ją rozważania o szeroko rozumianej współpracy i najnowszych technologiach. Partnerstwo w biznesie jest podstawą efektywnego rozwoju w każdej działalności, a technologia to przyszłość rynku pracy, dlatego jednoczenie tych sfer i trafne odczytywanie jej przesłań ma kluczowe znaczenie – podkreśla Katarzyna Wierzbowska, Prezeska Fundacji Przedsiębiorczości Kobiet.

baner konf.png
Konferencja odbędzie się 23 maja w Muzeum Historii Żydów Polskich Polin. Jej głównym założeniem jest zrzeszanie środowisk technologicznych i biznesowych, a przede wszystkim inicjowanie rozmów o narzędziach oraz kluczowych elementach efektywnego kształtowania świata biznesu. Technologia oraz oferowane przez nią możliwości wyznaczają dzisiaj trendy, wiodą prym i przecierają wiele ważnych szlaków. Budują naszą świadomość i wskazują kierunki zmian. IT, sprzedaż, medycyna bazują na gamie wskazywanych przez nią rozwiązań. Cieszy liczba 20 prelegentów, którzy zaszczycą swoją obecnością wydarzenie i udział gościa specjalnego – Nicoli Mendelsohnwiceprezeski Facebooka. Jej wykład w ramach sesji BE THE CHANGE – nieodłącznego elementu każdej konferencji inicjowanej przez Sieć Przedsiębiorczych Kobiet, budzi wiele emocji i jest zapowiedzią ciekawej historii o zdobywaniu doświadczeń, formowaniu opinii, punktach zwrotnych i wyborach. Nasze życia: zawodowe i prywatne wiele czerpią z takich wymian myśli. Współorganizatorem konferencji jest Miasto St. Warszawa, partnerem głównym Citi Handlowy, a edukacyjnym Coders Lab. Zapraszamy! https://xiikonferencjaspk.evenea.pl
GD8B4289.jpg

Fundacja Przedsiębiorczości Kobiet to organizacja pozarządowa, która powstała w Warszawie, aby motywować kobiety w ich biznesowych przedsięwzięciach. Jej misją jest propagowanie idei przedsiębiorczości wśród kobiet i wzmacnianie rozwoju prowadzonych przez nie firm. Na wsparcie mogą liczyć zarówno osoby, które prowadzą już własny biznes, jak i te, które dopiero myślą o jego założeniu. Fundacja kieruje swoje działania do kobiet, które „przedsię-biorą”, czyli kierują własnym losem i decydują się na inicjowanie własnych działań.

Więcej informacji o Fundacji Przedsiębiorczości Kobiet oraz prowadzonych przez nią programach na stronie internetowej: http://www.siecprzedsiebiorczychkobiet.pl

Prosimy o wiadomość w sprawie akredytacji prasowej.

Weź udział w Konferencji Sieci Przedsiębiorczych Kobiet i odkryj w sobie lidera

17 października 2018 w Centrum Konferencyjnym Polin odbędzie się XIII konferencja Sieci Przedsiębiorczych Kobiet. Tematem przewodnim tegorocznej edycji będzie lider przyszłości. Kim jest? Jakie ma cechy? Czy można się nim stać, czy trzeba się nim urodzić? Na te pytania odpowiedzą zaproszeni goście, którzy nie tylko podzielą się swoją wiedzą, ale także postarają się zainspirować kobiety do brania spraw w swoje ręce.
50 mln dla biznesu – inauguracja Black Swan

Black Swan to wynik współpracy Polskiego Funduszu Rozwoju oraz przedstawicielek Sieci Przedsiębiorczych Kobiet. W ramach projektu, 50 milionów złotych zostanie przeznaczonych na inwestycje, rozwój lub wsparcie biznesów z różnych branż. Pierwsza sesja otwierająca odbędzie się już 25 września w Warszawie.
5. edycja akceleratora Biznes w Kobiecych Rękach

Za nami już 4 edycje naszego kompleksowego programu akceleracyjnego Biznes w Kobiecych Rękach – czas na kolejną - rekrutujemy do 5. edycji!. Biznes w Kobiecych Rękach to kompleksowy program dla kobiet, które mają pomysł na biznes i są gotowe na jego realizację oraz
#17 wieczór BE THE CHANGE po raz pierwszy w Krakowie!

Kasia Wierzbowska i Dorota Czekaj, inicjatorki Sieci Przedsiębiorczych Kobiet, zachęcone sukcesem cyklu spotkań BE THE CHANGE w Warszawie, zorganizowały 17 edycję tego wydarzenia w Krakowie, w stylowej Willi Decjusza.BE THE CHANGE to cykliczne spotkania networkingowe z s
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.